Priligy

 75,29

Priligy is een geneesmiddel dat specifiek is ontwikkeld voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing.

Beantwoord een vertrouwelijke vragenlijst om te ontdekken of Priligy je seksleven kan helpen bevorderen. Een gekwalificeerde arts zal je antwoorden bekijken en, indien dat van toepassing is, een recept voor je uitschrijven. Vervolgens ontvang je je bestelling al de volgende werkdag.

Let op: Wil je Priligy kopen zonder recept? Priligy is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Priligy is verkrijgbaar in tabletvorm en is bedoeld voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie. Dit medicijn van Menarini is ’s werelds enige tablet dat speciaal met dit doeleinde ontworpen is. Het actieve bestanddeel in Priligy is Dapoxetine, in de vorm van dapoxetinehydrochloride. Deze stof is een selectieve serotonine-heropnameremmer (SSRI).

Makkelijk te gebruiken tablet
Speciaal ontworpen voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing
Stelt je in staat om langer door te gaan

Als een man steeds binnen twee minuten na het aanvangen van de geslachtsgemeenschap klaarkomt, spreekt men over voortijdige ejaculatie.

Normaal gesproken treedt er een orgasme op als gevolg van een aantal chemische reacties die veroorzaakt worden door seksuele stimulatie. Doordat Dapoxetine de activiteit van een aantal van deze chemicaliën beperkt, heb je meer controle over wanneer hij klaarkomt. Zo kan er langer van seks genoten worden.

Actieve bestanddelen Priligy

Priligy bevat dapoxetine, een middel dat tot de selectieve serotonineheropname-remmers behoort (SSRI’s, van het Engels selective serotonin reuptake inhibitors).Dit type medicijn wordt normaal gesproken gebruikt bij de behandeling van depressie. Priligy is echter het eerste soort SSRI in pilvorm die speciaal voor de behandeling van voortijdige ejaculatie gebruikt wordt.

Serotinine is een van de stoffen die vrij komt tijdens het vrijen, als gevolg van de seksuele opwinding. Deze stof transporteert genotssignalen door het lichaam. Deze signalen zijn verantwoordelijk voor een orgasme. In het geval van vroegtijdige ejaculatie kan dit proces enorm versneld optreden.

Dapoxetine remt de heropname van serotonine, waardoor er meer serotonine in het zenuwstelsel aanwezig is. Hierdoor heb je meer controle over het moment waarop je ejaculeert. Zo kan de geslachtsgemeenschap langer duren.

Lees ook: Priligy bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Priligy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.