Tostran

 129,00

Categorie: Tag:

Het werkzame bestanddeel, testosteron, is een hormoon, een soort androgeen. Tostran wordt gebruikt bij volwassen mannen als testosteronaanvulling (suppletie), voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een tekort aan testosteron (hypogonadisme bij mannen).

Let op: Wil je Tostran kopen zonder recept? Tostran is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Wat is Tostran?

Tostran is een voorgeschreven hormoonpreparaat speciaal voor mannen. Als een actief ingrediënt bevat Tostran het mannelijk geslachtshormoon testosteron. De praktische gelvorm Tostran kan gemakkelijk op de huid worden aangebracht. Tostran compenseert een dergelijk tekort aan testosteron bij mannen.

Waarvoor wordt dit geneesmiddel gebruikt?

Tostran is geschikt voor mannen die last hebben van een tekort aan testosteron. Tostran bevat het hormoon testosteron. Dit hormoon wordt eigenlijk onafhankelijk door het lichaam geproduceerd. De hormoonproductie neemt echter steeds meer af met de leeftijd. Voor sommige mannen kan dit leiden tot lage testosteronniveaus. De kenmerken van een te laag testosteronniveau zijn onder meer:

Een verminderd libido (minder verlangen naar seks);
Erectiestoornissen;
Vermoeidheid, lusteloosheid;
Slaapproblemen;
Stemmingswisselingen of depressie;
Afname van spierkracht;
Toename van buikvet.
Tostran verhoogt de testosteronniveaus in het bloed, waardoor de symptomen van testosterontekort aanzienlijk worden verminderd.

Hoe wordt Tostran gebruikt?

Breng de gel op een schone, droge huid aan op een vast tijdstip van de dag (idealiter in de ochtend) en wrijf het op de huid totdat het volledig door de huid is opgenomen. Was daarna je handen grondig. Wacht na het aanbrengen van Tostran minstens twee uur voordat u gaat douchen of een bad neemt. Het wordt aanbevolen om de gel afwisselend op de maag en de binnenkant van de dijen aan te brengen. Verander dagelijks van baan om huidproblemen te voorkomen. Vrouwen en kinderen mogen niet in contact komen met Tostran. Was de huid grondig voordat u rechtstreeks in contact komt met uw partner.

Dosering van Tostran

De Tostran-gel wordt geleverd in een handige injectieflacon met een handige doseerpomp. Met een pompslag krijg je ongeveer 0,5 g van de Tostran-gel. Dit komt overeen met 10 mg testosteron. De arts bepaalt welke hoeveelheid gel u dagelijks moet aanbrengen. Gewoonlijk wordt Tostran als volgt gedoseerd:

Volwassenen: 3 gram gel eenmaal daags / bevat 60 mg testosteron; ideaal in de ochtend aanbrengen.
Gebruik niet meer dan 4 gram Tostran-gel (80 mg testosteron) per dag. De arts bepaalt hoe lang u dit geneesmiddel moet gebruiken. Lees aandachtig de bijsluiter voordat u Tostran gebruikt.
Bijwerkingen van Tostran
Er kunnen bijwerkingen optreden tijdens de behandeling met Tostran, zoals:

Huidirritatie op plaatsen waar de gel is aangebracht;
Verhoogde bloeddruk;
Zwelling van de handen en voeten.
Als u last heeft van deze of andere bijwerkingen, moet u een arts raadplegen. Lees vóór gebruik de bijsluiter zorgvuldig.
Wanneer mag ik Tostran niet gebruiken?
Tostran is niet voor iedereen. Breng de gel niet aan als u:

Overgevoelig voor testosteron of een van de verwerkte hulpstoffen reageren;
In het verleden prostaat- of borstkanker heeft of heeft gehad;
Onder de 18 jaar oud zijn;
Een vrouw bent.
Neem contact op met uw arts als u een vergrote prostaat, hoge bloeddruk of andere gezondheidsproblemen met Tostran heeft. Tostran kan interacties tussen geneesmiddelen veroorzaken. Een arts kan u gedetailleerd vertellen welke medicijnen dergelijke interacties kunnen veroorzaken.
Opmerking: Tostran is schadelijk voor de ontwikkeling van ongeboren baby’s. Daarom mogen zwangere vrouwen niet in contact komen met Tostran. U ontvangt meer informatie over de contra-indicaties, interacties en andere waarschuwingen in de bijsluiter.

Zwangerschap, rijvaardigheid en alcohol

Tostran mag niet door vrouwen worden gebruikt.
Er zijn geen waarschuwingen met betrekking tot het vermogen van Tostran om te rijden of alcohol te gebruiken.

Lees ook: Tostran bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Tostran” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.