MUSE

68,95

Categorieën: , Tags: ,

MUSE is een snelwerkend middel dat gebruikt kan worden bij de behandeling van erectiestoornissen. Dit product dient via een inbrengbuis die in de urinebuis geplaatst wordt ingebracht te worden.

Treated.com biedt een veilige en betrouwbare service. Wij werken altijd met geregistreerde artsen samen om voor het welzijn van onze klanten te kunnen zorgen.

Let op: Wil je MUSE kopen zonder recept? MUSE is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

MUSE is een geneesmiddel dat bedoeld is voor de behandeling van erectiestoornissen en wordt geproduceerd door Meda. De naam van dit product is afkomstig van de volledige Engelse naam: ‘Medicated Urethral System for Erections’. De voordelen van dit product zijn dat het alleen op de penis inwerkt, als lokale behandeling, en dat het 10 minuten na inbrengen al effect heeft.

  1. Begint al 10 minuten na het inbrengen te werken
  2. Plaatselijke behandeling voor erectiestoornissen
  3. Erecties houden tussen de 30 en 60 minuten aan

Muse is bedoeld voor urethraal gebruik. Dit houdt in dat dit geneesmiddel via de plasbuis ingebracht moet worden. Het werkzame bestanddeel in dit geneesmiddel is het synthetische hormoon alprostadil, hetzelfde dus als in Caverject. Alprostadil is in het lichaam op een vergelijkbare manier werkzaam als het prostaglandine E1 (PGE1).

Een erectie treedt op wanneer er bepaalde chemische reacties optreden in het mannelijk lichaam, doorgaans wanneer de man opgewonden raakt. Deze chemische reacties zorgen ervoor dat de spierwanden bij de bloedvaten in de penis zich kunnen ontspannen waardoor er meer bloed naar de penis kan stromen. Het resultaat hiervan is een erectie.

Wanneer er hierbij een storing optreedt, bijvoorbeeld door problemen met de bloedsomloop of andere factoren, zoals diabetes of stress, kan het moeilijk zijn om een erectie te krijgen of gaande te houden. Behandelingen voor impotentie zorgen ervoor dat het bloed makkelijker naar de penis kan stromen. Alprostadil doet dit door de werking van PGE1 na te bootsen en zo de bloedstroom naar de penis te vergemakkelijken. Hierdoor treedt er een langer durende erectie op.

MUSE is wat moeilijker toe te passen dan andere middelen tegen een erectiestoornis, zoals bijvoorbeeld tabletjes. Eén van de voordelen van dit product is echter dat het zeer snel effect heeft. Daarnaast kan dit product ook geschikt zijn voor mensen die liever geen tabletjes slikken of die bang zijn voor naalden.

Dit middel is ontworpen om deel uit te maken van de seksuele ervaring en werkt alleen optimaal als u ook seksueel opgewonden bent als u het gebruikt.

Het erectiemiddel MUSE is verkrijgbaar in doseringen van 250, 500 of 1000 microgram. Welke dosering voor u voorgeschreven wordt is afhankelijk van welke andere middelen u in het verleden heeft gebruikt en hoe effectief deze waren bij het behandelen van uw erectiestoornis. De gebruikelijke dosering is 500 microgram. Deze dosis kan, afhankelijk van hoe uw lichaam op dit geneesmiddel reageert, verhoogd worden.

Let op: er bestaan geen generieke versies van dit medicijn. Websites die beweren dat ze een goedkoper, generiek alternatief van dit product verkopen zijn onbetrouwbaar en leveren waarschijnlijk nepgeneesmiddelen die zeer gevaarlijk kunnen zijn. Koop daarom altijd uw medicatie van online apotheken die officiëel geregistreerd zijn in de EU.

Lees ook: MUSE bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “MUSE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

vitaros cream 3mgfinasteride 5mg