Levitra smelttabletten

 88,19

Categorie: Tag:
Levitra kopen is een goede behandelingsoptie tegen erectiestoornissen en wanneer je liever geen pillen slikt is het Levitra smelttablet een goede en discrete optie. Het Levitra smelttablet wordt door fabrikant Bayer geproduceerd.
Levitra wordt dikwijls door artsen aangeraden als je bij andere erectiepillen snel bijwerkingen ervaart. Zo kun je, ook met bijwerkingen of bepaalde gezondheidsaandoeningen, alsnog erectiestoornissen aanpakken en door gebruik van Levitra erecties krijgen die harder zijn en ook nog eens langer duren. Dit smelttablet is uitvoerig getest en goedgekeurd voor verkoop binnen de EU.

Wil je de originele versie van Levitra kopen en niet het Levitra smelttablet? Klik dan hier.

Let op: Wil je Levitra smelttabletten kopen zonder recept? Levitra is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Levitra 10 mg

Levitra-tabletten, ook wel smelttabletten genoemd, bevatten de stof Vardenafil. Deze stof behoort tot de PDE5-remmers. Deze tabletten kun je zeer subtiel gebruiken en je hoeft de seksuele activiteit niet te onderbreken.

Andere tabletten moet je vaak met water doorslikken. Weer andere geneesmiddelen tegen erectiestoornissen moet je direct op de penis aanbrengen. De smelttabletten lossen op zodra je ze op je tong legt en kun je vervolgens makkelijk doorslikken.

Al na 25 minuten werkzaam
Geen water nodig en geen gedoe
Geen onderbrekingen

Erecties treden op als gevolg van seksuele stimulatie of prikkeling. In het lichaam komen er stoffen vrij die het bloed naar de penis door laten stromen. Het enzym PDE5 is een stof die vervolgens na een orgasme vrijgegeven zodat de bloedvaten weer vernauwen en de penis weer naar slappe toestand kan terugkeren.

Hoe werkt dit medicijn?

Een erectiestoornis, of impotentie, kan optreden als PDE5 vrijkomt voordat de ejaculatie plaatsvindt. PDE5-remmers zorgen er echter voor dat deze stof niet zomaar vrijkomt en dat er meer bloed naar de penis kan stromen met een erectie als resultaat.

Levitra 10 mg wordt doorgaans voorgeschreven aan mannen die Levitra voor het eerst willen gebruiken of die het eerder met succes gebruikt hebben. (Let op: als je normaal gesproken Levitra 20 mg gebruikt, kan het zijn dat deze oplosbare tabletten van 10 mg minder effectief zijn.)

Er bestaat momenteel nog geen generieke versie van Levitra. Desondanks beweren sommige sites dat zij dit wel verkopen. Zorg er dus altijd voor dat je controleert bij wie je je medicatie aanschaft, zodat je er zeker van kan zijn dat je veilige of zelfs echte, originele erectiepillen toegezonden krijgt.

Lees ook: Levitra bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Levitra smelttabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.