Levitra smelttabletten

88,19

Categorieën: , Tags: , ,

Levitra kopen is een goede behandelingsoptie tegen erectiestoornissen en wanneer u liever geen pillen slikt is het Levitra smelttablet een goede en discrete optie. Levitra smelttablet wordt door fabrikant Bayer geproduceerd en Levitra kopen wordt regelmatig door artsen aangeraden wanneer u bij andere erectiepillen snel bijwerkingen ervaart heeft. Zo kunt u, ook met bijwerkingen of bepaalde gezondheidsaandoeningen, alsnog erectiestoornissen aanpakken en door gebruik van Levitra erecties krijgen die harder zijn en ook nog eens langer duren. Dit smelttablet is uitvoerig getest en goedgekeurd voor verkoop binnen de EU.

Wilt u de originele versie van Levitra kopen en niet het Levitra smelttablet? Klik dan hier.

Let op: Wil je Levitra smelttabletten kopen zonder recept? Levitra is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

De Levitra (orodispergeerbare) tabletten, ook wel smelttabletten genoemd, bevatten de stof Vardenafil. Deze stof behoort tot de PDE5-remmers. Deze tabletten kunnen zeer subtiel gebruikt worden en u hoeft de seksuele activiteit dus niet hoeft te onderbreken. Andere tabletten dienen namelijk met water doorgeslikt te worden en weer andere geneesmiddelen tegen erectiestoornissen moeten direct op de penis worden aangebracht. De Levitra smelttabletten lossen op zodra ze op de tong worden geplaatst en kunnen vervolgens worden doorgeslikt.

  1. Al na 25 minuten werkzaam
  2. Geen water nodig en geen gedoe
  3. Geen onderbrekingen

Erecties treden op als gevolg van seksuele stimulatie of prikkeling. In het lichaam komen er stoffen vrij die het bloed naar de penis door laten stromen. Het enzym PDE5 is een stof die wordt vervolgens na een orgasme vrijgegeven zodat de bloedvaten weer vernauwen en de penis weer naar slappe toestand kan terugkeren.

Een erectiestoornis, of impotentie, kan optreden wanneer dit enzym wordt vrijgegeven voordat de ejaculatie heeft plaatsgevonden. PDE5-remmers zorgen er echter voor dat deze stof niet zomaar vrijkomt en stellen het lichaam zo in staat om meer bloed naar de penis te laten stromen met een erectie als resultaat.

De Levitra orodispergeerbare tabletten zijn alleen verkrijgbaar met een dosering van 10 mg. Doorgaans wordt dit voorgeschreven voor mannen die Levitra voor het eerst willen gebruiken of die het eerder met succes gebruikt hebben. (Let op: als u normaal gesproken Levitra 20 mg gebruikt kan het zijn dat deze orodispergeerbare tabletten van 10 mg minder effectief zijn.)

Er bestaat momenteel nog geen generieke versie van Levitra. Desondanks beweren sommige sites dat zij dit wel verkopen. Zorg er dus altijd voor dat u controleert bij wie u uw medicatie aanschaft zodat u er zeker van kan zijn dat u veilige of zelfs echte, originele erectiepillen toegezonden krijgt.

Lees ook: Levitra orodisp bijsluiter

Extra informatie

Merk

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Levitra smelttabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

nipatra 100mgvitaros cream 3mg