Efracea

110,25

Efracea is een medicijn dat gebruikt wordt om bacteriën te doden. Het wordt als medicijn tegen allerlei soorten infecties. Dit kunnen infecties aan de luchtwegen zijn, maar het kan minstens zo goed gebruikt worden tegen infecties aan de huid, darmen of geslachtsorganen. Daarnaast zijn de Ziekte van Lyme, malaria en Q-koorts ermee te bestrijden.

Efracea is een capsule met een gereguleerde afgifte die gebruikt kan worden bij Rosacea. Dit geneesmiddel wordt gemaakt door Galderma. Dit geneesmiddel doodt de bacteriën en verlicht de symptomen. Soms komt het niet goed uit om bij de arts of apotheek langs te moeten gaan. Met onze discrete dienst kunt u uw medicatie bestellen wanneer dat u goed uitkomt.

Treated

24/7

Volgende dag
Gratis verzending

DokterOnline

24/7

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

efracea 40mg bijsluiter

4 ervaringen voor Efracea

 1. Anoniem

  Ik gebruik Efracea sinds 2 weken, ik heb het voorgeschreven gekregen van de dermatoloog, omdat ik last heb van rosacea acne. Gelukkig een lichte vorm maar erg genoeg om er last van te hebben. De apotheker waarschuwde vantevoren voor bijwerkingen en zoals ik hier ook las; geen zuivel voor of vlak na de inname van de pillen. Ik drink elke ochtend een cappuchino en daarna ontbijt ik en slik de pil met veel water; nergens last van. Geen bijwerkingen echt helemaal niks! Nu 2 weken later is mijn huid enorm verbeterd! Mijn voorhoofd is helemaal egaal en ik had wat plekjes op de rechter zijkant van mijn gezicht en op mijn kin. Dat zijn slechts nog kleine verkleuringen en droge plekjes. Ik moet er wel bijzeggen dat ik regelmatig naar een schoonheidsspecialiste ga (om de 3 weken) en dat de zon een positief effect heeft op mijn huid. Daarvan werd overigens gezegd dat ik niet in de volle zon mocht tijdens de kuur. Afgelopen weekend was het volop zonnig en ik heb daar geen last van gehad. Al met al ben ik heel tevreden en ik ben benieuwd wat het me nog meer gaat opleveren. Ik heb deze kuur voor 90 dagen gekregen. Na jarenlang zoeken en van alles proberen lijkt deze schoonheidsspecialiste in combinatie met deze kuur voor mij te helpen! Ik mag niet te vroeg juichen maar ik ben wel al erg blij zover.
  – Vrouw, 28

 2. Anoniem

  Ik kreeg erg last van droge ogen, kon echt niet in de zon zitten en ik merkte geen afname van de klachten.
  – Vrouw, 30

 3. Anoniem

  Vorig jaar september heb ik dit medicijn gebruikt na meerdere creme’s te hebben geprobeerd voor mijn gezicht. Het was eerst niet duidelijk of het een infectie was etc. Uiteindelijk bleek het Rosea te zijn, en kreeg ik deze capsules voorgeschreven. Het is een zware kuur van 5 weken, en na iedere kuur moet ik terug komen om te kijken wat het gedaan heeft. Vorig jaar het het gewerkt, ik had een egale huid, en dit is een jaar zo gebleven. Nu kreeg ik dit jaar rond dezelfde tijd er weer last van, en heb ik ze opnieuw voorgeschreven gekregen. Ik slik ze nu weer een week, en de bijwerkingen vallen me iedere keer weer tegen. Ik heb veel buikpijn, en ben ook aan de diarree. Ik neem dit er maar voor lief bij, en hoop dat ik snel weer een mooie egale huid heb. 😀
  – Vrouw, 22

 4. Anoniem

  ik heb efracea 2 maanden gebruikt tegen mijn rosecea. De eerste 2 weken gebruikten ik daarbij ook rozex gel. aan het einde van de 2 maanden was mijn huid mooi egaal geen bulten meer, je kon zelfs me porien weer zien! Maaar ik kwam 10 dagen zonder medicijnen te zitten voordat ik weer terug moest naar de dermataloog. Toen ik eenmaal weer bij de dermataloog was stond me rosecea weer op terug komen het werd weer bobbelig. Ik kreeg gelijk nieuwe medicijnen mee om door te slikken maar het hielp niet meer. Het werd juist alleen maar erger! Ik bleef door slikken. Nu 2 maanden later heeft het niks meer geholpen de bacterie is er imuun voor geworden… Ik heb maar ander halve maand een mooie huid mogen hebben.. Nu doet het niks meer voor mij. De dokter heeft me nu minocycline voor geschreven. Het doet inpricipe het zelfde dus ik hoooop zo dat ik me huid weer terug krijg!!! 🙁
  – Vrouw, 18

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

bactroban ointment 3gerytromycine kopen bestellen zonder recept