Lamisil

 88,19

Lamisil kopen is een goede manier om de verspreiding van kalknagels te genezen en verspreiding naar de rest van het lichaam (denk aan voetschimmel, zwemmerseczeem, huidschimmel en schimmelnagels aan de handen of andere tenen) te voorkomen.

Dit product is een antischimmel tablet wat het actieve ingrediënt terbinafine bevat. Farmaceutisch bedrijf Novartis is de producent van dit generieke antischimmelmiddel en maken het kalknagel behandelen voor u mogelijk.

Let op: Wil je Lamisil kopen zonder recept? Lamisil is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Lamisil is een effectief medicijn voor de behandeling van kalknagels. Het actieve bestanddeel terbinafine bestrijdt schimmelnagels en helpt verspreiding van schimmelinfecties zoals voetschimmel, zwemmerseczeem en schimmel tussen de tenen tegen te gaan.

Doodt schimmelcellen effectief
Merkmedicatie in tabletvorm
Een tablet per dag

Onychomycose vindt plaats als er zich een overvloed aan schimmelcellen op de huid bevinden. Deze schimmelsporen zijn van nature in kleine hoeveelheid aanwezig, maar als je lichaam uit balans raakt door bijvoorbeeld stress, psoriasis, diabetes (suikerziekte), een verzwakt immuunsysteem of een slechte bloedsomloop kan er voetschimmel, zwemmerseczeem, schimmel aan tenen en ook kalknagel, oftewel schimmelnagel, ontstaan.

Heb ik kalknagels?

Symptomen van kalknagels zijn:

jeukende voeten
huidschimmel
jeuk tussen tenen
brokkelige nagels
afbrekende nagels
bruine, witte of gele verkleuring van de teennagels

Je kunt ook schimmelnagels aan je handen krijgen. Kalknagels komen voor bij mensen van alle leeftijden, maar vooral wanneer je 55 jaar of ouder bent is er een grotere kans op voetschimmel en dus ook schimmelnagels.

Kalknagels behandelen is belangrijk. Het gebruik van een voetschimmelcrème, Lamisil once, antischimmelcrème, terbinafinecrème helpt vaak, maar het beste middel tegen kalknagels is voor veel mensen Lamisil-tabletten.

Het gebruik van medicatie in tabletvorm garandeert je dat je geen plekjes hebt gemist waar de hardnekkige voetschimmel mogelijk aanwezig blijft. Zodoende kan de voetschimmel zich niet bijven verspreiden.

Wil je Lamisil kopen? Dan heb je een goede kans dat je kalknagels succesvol kunt behandelen. Dit komt doordat het hoofdingrediënt terbinafine onder een groep van antischimmelmedicatie valt die de aanmaak van ergosterol door de schimmelcellen blokkeert.

Omdat schimmelsporen deze stof nodig hebben om de celwanden gezond te houden en zich te vermenigvuldigen zorgt het ontbreken hiervan ervoor dat uw immuunsysteem de cellen makkelijk kan afbreken en dat er niet steeds nieuwe cellen worden aangemaakt. Kalknagels en voetschimmel behandelen wordt zo een stuk makkelijker en vooral omdat deze medicatie zich in je bloed bevindt wordt er geen plekje overgeslagen, wat bij lamisilspray, terbinafinespray, lamisilcrème, antivoetschimmelcrème en voetschimmelazijn wel kan gebeuren.

Lees ook: Lamisil bijsluiter

7 ervaringen voor Lamisil

 1. Anoniem

  Meer dan 25 jaar een paar kalknagels gehad. Alle smeerseltjes, die de apotheek verkoopt, heb ik wel geprobeerd evenals alle onzinremedies die je op internet kunt vinden. Ik heb ze zelfs laten laseren. 20 jaar geleden deze tabletten al eens laten voorschrijven; maar niet gebruikt uit angst voor alle bijwerkingen. Een paar jaar geleden kwamen er opeens een paar kalknagels bij. Na lang aarzelen (bijwerkingen!} toch weer de tabletten laten voorschrijven en nu gebruikt. Resultaat: 0 bijwerkingen en nu een jaar later zijn alle kalknagels uitgegroeid. Ik had ze al 20 jaar geleden moeten slikken…
  Man, 67 jaar

 2. Anoniem

  Perfect medicijn. Het was na een paar weken duidelijk dat het ging werken. Mooie nieuwe nagels in aantocht. Totaal geen last gehad van bijwerkingen. Niets. Lever prima in orde. Heerlijk blote voeten zomer gehad. Eindelijk. Na 40 jaar ellende. 3/4 jaar later verdenk ik mijn tenen ervan het toch weer terug te krijgen. Hoop dat huisarts mij nog een kuur geeft van drie maanden. Hoop er dan voorgoed vanaf te komen. En ga ook elke 4 werken naar pedicure. Dat helpt het ook beter te houden.
  Man, 56 jaar

 3. Anoniem

  Pfoe, ik slik nu voor de 3e keer in mijn leven een Lamisil kuur. 1e x was ik 18 en heb ik 6 maanden geslikt, 2e keer 25 en heb toen 3 maanden geslikt, en nu ben ik 32 en slik ook weer 3 maanden. Maar ik schrik mij een ongeluk van alle bijwerkingen die hier genoemd worden! Hier dan maar een positieve tegenhanger. Ik heb niks gemerkt van bijwerkingen, tijdens geen van de 3 kuren, hooguit af en toe een doorbraakbloeding in combinatie met de pil en wat minder goed in mijn vel zittend / moeier tijdens de stopweek, maar niet zo erg dat dit mij belemmert in werken of sporten.
  Vrouw, 33 jaar

 4. Anoniem

  ik neem deze nog maar pas. maar ik merk wel op dat alsmaar moe ben. na mn werk leg ik me neer en slaap ik vrij snel. normaal ben ik iemand dat veel sport. maar kan mn energie niet vinden. ook mn spieren doen zeer. en als ik dit hier allemaal zo lees. heb ik al schrik om ze verder te nemen. is er dan een andere manier om van die schimmelnagels af te geraken? laat het mij gerust weten. groetjes Nathalie
  Vrouw, 35 jaar

 5. Anoniem

  ik had al enkele jaren last van schimmel op mn teennagels, ik had cremes gebruikt maar dat hielp niet. daarna ben ik bij mn huisarts geweest, hij heeft lamisil voorgeschreven. ik moest het 1 maand innemen. had geen bijwerkingen en het probleem was opgelost! al mn teennagels waren terug schoon en gezond, ik was heel blij. en nu heb ik terug last, nie mn teennagels maar enkel mn rechterwijsvinger… kben terug bij de huisarts geweest. hoop dat het rap over is, uw tenen zien de mensen niet in uw schoen, maar een vinger…
  Vrouw, 33 jaar

 6. Anoniem

  Na 2 weken lamisil was mijn schimmel weg maar nu (na stoppen met het middel) heb ik nu smaakverlies ! Iemand een oplossing ????!
  Vrouw, 35 jaar

 7. Anoniem

  Ik had altijd een extreem goede reuk en smaak. Mijn reuk ben ik geheel kwijt en mijn smaak gedeeltelijk. Nu pas lees ik dat smaak-en reukverlies een bijwerking van Lamisil is en ik besef dat dit verlies bij mij is opgetreden in de periode dat ik dit gedurende een half jaar heb gebruikt in 1992. Had ik dat maar geweten want Lamisil hielp wel tegen kalknagels maar na het stoppen kwamen die weer terug.
  Man, 64 jaar

Een ervaring toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.