Hydromol HC

 75,29

Hydromol intensieve crème is een crème die gebruikt kan worden voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen waaronder psoriasis. Dit geneesmiddel bevat twee werkzame bestanddelen, namelijk een corticosteroide en een emmoliëntia. Samen helpen deze twee ingrediënten de droogheid en de ontsteking tegengaan. Hydromol wordt gemaakt door Alliance en is alleen op recept verkrijgbaar.

Let op: Wil je Hydromol intensieve crème kopen zonder recept? Hydromol intensieve crème is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Hydromol intensieve crème is een crème die gebruikt kan worden voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen waaronder psoriasis. Dit geneesmiddel bevat twee werkzame bestanddelen, namelijk een corticosteroide en een emmoliëntia. Samen helpen deze twee ingrediënten de droogheid en de ontsteking tegengaan. Hydromol wordt gemaakt door Alliance en is alleen op recept verkrijgbaar.

  1. Snelwerkende verlichting
  2. Bevat een corticosteroide en een emmoliëntia
  3. Eenvoudig aan te brengen

Psoriasis is een chronische aandoening die met wisselende regelmaat naar voren kan treden. De meest kenmerkende manieren waarop deze aandoening zich uit is in de vorm van schilferige plekken op de huid. Vaak is de huid in het aangedane gebied ook droog, rood en kan het erg jeuken. In zeldzame gevallen kunnen er ook puistjes optreden. Geschat wordt dat ongeveer 2% van de bevolking psoriasis heeft.

Het is nog niet bekend waarom deze aandoening optreedt maar het lijkt er sterk op dat het te maken heeft met het immuunsysteem. De symptomen van psoriasis die zich op de huid voordoen zijn het resultaat van een immuunrespons op een prikkel die niet gevaarlijk voor het lichaam hoeft te zijn. Hierdoor worden de huidcellen aangevallen en gaan deze zich versneld delen.

Verschillende prikkels kunnen verantwoordelijk zijn voor de symptomen. Deze prikkels verschillen van persoon tot persoon. Veel voorkomende prikkels zijn: stress, roken, te veel alcohol, hormonale schommelingen of bepaalde soorten medicatie. Soms kan het helpen deze prikkels te vermijden. Dit is helaas niet altijd mogelijk.

Hydrocortison kan bij veel aandoeningen gebruikt worden. Dit geneesmiddel behoort tot de corticosteroiden en gaat de immuunrespons tegen. Dit verlicht de roodheid en de jeuk. Daarnaast bevat deze medicatie ook ureum. Dit bestanddeeld is een emmoliëntia en helpt de droogheid verlichten.

Lees ook: Hydromol HC bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Hydromol HC” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.