Eumovate

 73,19

Categorie: Tags: ,

Emovate is een steroïdecrème die gebruikt kan worden bij verschillende huidaandoeningen, waaronder psoriasis. Deze crème dient tweemaal daags aangebracht te worden op de aangedane huid maar mag nooit langer dan vier weken gebruikt worden. Het actieve bestanddeel is een steroïde die de ontsteking op de huid kan remmen.

Let op: Wil je Eumovate kopen zonder recept? Emovate is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Eumovate is een steroïdecrème die gebruikt kan worden bij verschillende huidaandoeningen, waaronder psoriasis. Deze crème dient tweemaal daags aangebracht te worden op de aangedane huid maar mag nooit langer dan vier weken gebruikt worden. Het actieve bestanddeel is een steroïde die de ontsteking op de huid kan remmen.

✓ Corticosteroïde crème
✓ Effectief in het verlichten van de ontsteking
✓ Geschikt voor verschillende aandoeningen

Psoriasis is een aandoening die met verschillende symptomen gepaard gaat, zoals roodheid en irritatie van de huid. Het meest kenmerkende symptoom is echter de schilferende huid. Soms lijken de schilfers meer op schubben. In sommige gevallen kan er een infectie optreden en kunnen er met pus gevulde blaasjes onder de huid ontstaan.

Deze aandoening is chronisch van aard en wordt veroorzaakt door een te hevige reactie van het immuunsysteem bij de aanwezigheid van bepaalde prikkels. Roken, alcohol, stress, medicatie of een verandering in de hormoongehaltes kunnen allemaal een mogelijke prikkel zijn. Het immuunsysteem valt gezonde huidcellen aan en zorgt ervoor dat deze zich versneld gaan delen. Dit heeft de schilfering en andere symptomen als gevolg.

Clobetasonbutyraat, het actieve bestanddeel van dit geneesmiddel. Deze stof is een corticosteroïde en voorkomt zo de afgifte van de stofjes die de ontstekingsreactie als gevolg hebben. Doordat de ontstekingsreactie voorkomen wordt treden ook de symptomen niet meer op en kan de huid zich herstellen.

Eumovate bijsluiter

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Eumovate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.