Bettamousse

 96,49

Bettamousse kopen is mogelijk ter behandeling van psoriasis. Deze medicatie tegen de huidaandoening psoriasis is een foam die op de huid wordt aangebracht en dit geneesmiddel wordt geproduceerd door Pharmasol. Deze schuimende substantie bevat corticosteroïden (Betamethason) die de huidontstekingen bij psoriasis en andere huidziekten vermindert.

Let op: Wil je Bettamousse kopen zonder recept? Bettamousse is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Bettamousse is een huidbehandeling die bij psoriasis en huidaandoeningen aan de scalp wordt voorgeschreven. Dit geneesmiddel bevat betamethasone, wat een vorm van corticosteroïden is en huidontsteking en andere symptomen van psoriasis vermindert. Deze medicatie wordt als mousse geleverd en dient tweemaal daags te worden aangebracht op de aangedane huid, al kan dit advies verschillen bij milde psoriasis.

  1. Voor gebruik op de scalp
  2. Werkt snel bij psoriasis
  3. Makkelijk te gebruiken

Psoriasis kan overal op het lichaam voorkomen, maar wordt het vaakst op de scalp, oftewel de hoofdhuid aangetroffen. Psoriasis symptomen zijn onder andere ontstekingen aan de huid die  kunnen leiden tot irritatie, roodheid en jeuk. Normaal gesproken resulteert dit in huidschilfers en deze schilferige huid zal dan ook sneller dan normaal door het lichaam worden afgestoten. Bij ernstige psoriasis kan er sprake zijn van aandoening is meestal voor het 35ste levensjaar voor het eerst waar te nemen.

Aangezien de meeste psoriasis symptomen chronisch zijn zal iemand met psoriasis regelmatig terugkerende symptomen ervaren. Wel zijn er een aantal psoriasis prikkels die kunnen bijdragen aan deze symptomen maar deze kunnen per persoon verschillen. Bij sommige mensen kan er een psoriasis uitbraak worden getriggerd door stress en bij anderen kan roken en alcoholgebruik psoriasis symptomen zoals irritatie in de hand werken. In andere gevallen kan een reactie op medicatie of een verandering in de hormoonhuishouding psoriasis symptomen doen terugkeren.

Men is nog niet helemaal zeker wat de precieze oorzaak van psoriasis is maar er wordt rekening gehouden met eventuele auto immuniteitsproblemen als veroorzaker. Wanneer het immuunsysteem denkt een dreiging waar te nemen reageret het door een defensief chemisch stofje in het lichaam te verspreiden die de huidcellen aanvallen. Dit zorgt ervoor dat de vervangende cellen met een sneller tempo dienen te worden aangemaakt en ontstaan er psoriasis symptomen.

Er zijn bepaalde preventieve technieken om zo min mogelijk psoriasis  symptomen te ervaren, zoals het vermijden van prikkels die voor u specifiek huiduitslag, irritatie of schilferen veroorzaken. Toch is dit vaak niet genoeg en dient u een behandeling voor psoriasis te gebruiken om de symptomen te verminderen. Bettamousse is een schuimende mousse die op de hoofdhuid kan worden aangebracht om psoriasis te behandelen. Bettamousse kopen is alleen mogelijk met (online) recept. Dit geneesmiddel bevat namelijk corticosteroïden die de aanmaak van de chemische stofjes die het ontstekingsproces in gang zetten remmen om zo ontstekingen en roodheid te verminderen.

Lees ook: Bettamousse bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Bettamousse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.