Beclometason

 256,65

Beclometason is een generieke corticosteroïde crème die gemaakt wordt door Purna. Dit geneesmiddel kan gebruikt worden voor de behandeling van eczeem, dermatitis en psoriasis en is werkzaam doordat het de immuunrespons tegengaat. Dit geneesmiddel is alleen op recept verkrijgbaar.

Let op: Wil je Beclometason kopen zonder recept? Beclometason is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

Beschrijving

Beclometason is een generieke corticosteroïdecrème die gemaakt wordt door Purna. Dit geneesmiddel kan gebruikt worden voor de behandeling van eczeem, dermatitis en psoriasis en is werkzaam doordat het de immuunrespons tegengaat. Dit geneesmiddel is alleen op recept verkrijgbaar en kan besteld worden via PilPil.nl

Snelwerkende steroïde-créme
Vermindert huidirritatie
Verlicht de psoriasis-symptomen

Psoriasis is een zeer veel voorkomende aandoening. De meest kenmerkende symptomen zijn jeuk, huidirritatie, schilfering, rode huid en vervellende plekjes. Deze aandoening komt het vaakst tot uiting op de ellebogen en knieën maar kan overal op het lichaam optreden.

Psoriasis is een chronische aandoening die in remissie kan treden en door de aanwezigheid van prikkels steeds weer opnieuw kan plaatsvinden.

Psoriasis triggers

Belangrijke triggers zijn onder andere:

het drinken van te veel alcohol
roken
stress
huidbeschadiging
hormonale veranderingen
reacties op medicatie

Waarom deze aandoening precies optreedt, is niet bekend. De symptomen lijken te worden veroorzaakt door een auto-immuunreactie. Door de immuunreactie gaan de huidcellen zich te snel delen en treden de symptomen op.

Wanneer het vermijden van bepaalde prikkels niet genoeg bescherming biedt tegen het uitbreken van de symptomen kunnen corticosteroïden worden gebruikt om de tekenen van deze aandoening te verlichten. Het actieve bestanddeel van deze crème is beclometasondipropionaat, wat tot de corticosteroïden behoort.

Lees ook: Beclometason bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Beclometason” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.