Anusol

 42,45

Anusol is een geneesmiddel tegen aambeien. Dit product wordt gemaakt door McNeil en is verkrijgbaar in de vorm van zetpillen of als zalf.

Het is heel eenvoudig om de gewenste medicatie tegen aambeien bij ons online te bestellen. Zodra onze arts uw bestelling heeft goedgekeurd kunt u de volgende dag uw symptomen al beginnen te behandelen.

Let op: Wil je Anusol kopen zonder recept? Anusol is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Online medisch consult

Treated
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Apotheek in de buurt?

Beschrijving

Anusol is een geneesmiddel dat de irritatie en het ongemak veroorzaakt door aambeien kan verlichten. Dit geneeesmiddel wordt gemaakt door McNeil en is is op Treated.com in twee vormen verkrijgbaar: als Anusol HC zetpil en als Anusol zalf. Deze middelen bevatten verschillende bestanddelen die het ontstoken en pijnlijke gebied verzachten en het heelproces bevorderden. Daarnaast voorkomen zij ook verdere infecties. De zalf dient minstens tweemaal daags te worden aangebracht (‘s ochtends éénmaal en ‘s avonds éénmaal) en daarnaast ook na elke stoelgang. Let op: dit middel mag maximaal vier keer per dag worden aangebracht. De zetpillen mogen maximaal driemaal daags worden ingebracht. Eénmaal ‘s ochtends, éénmaal ‘s avonds en éénmaal na de stoelgang.

  1. Effectief tegen aambeien
  2. Verkrijgbaar als zetpil of crème
  3. Merkgeneesmiddel

Aambeien of hemorroïden zullen bij bijna de helft van de bevolking een keer optreden. Deze aandoening komt het vaakst voor bij mensen ouder dan 45 en wordt gekenmerkt door opgezwollen weefsel en aderen in de endeldarm of rond de anus. Dit veroorzaakt de zwelling, inflammatie, jeuk en ongemak. Daarnaast kunnen aambeien ook voor lichte bloedingen zorgen tijdens de stoelgang.

Deze aandoening wordt veroorzaakt door een te hoge druk op de bloedvaten in het gebied rond de endeldarm. Vandaar dat mensen met ernstig overgewicht, zwangere vrouwen en mensen met een hoge bloeddruk in het algemeen vaker last hebben vaan aambeien. Daarnaast kan ook langdurig persen als gevolg van een verstopping of diarree resulteren in hemorroïden. Deze aandoening is niet ernstig en de aambeien klaren doorgaans binnen een paar dagen op. Als u echter bloed in de ontlasting opmerkt dient u altijd een afspraak met uw huisarts te maken aangezien dit op een ernstigere aandoening kan duiden.

Men kan proberen aambeien te voorkomen met behulp van een vezelrijk dieet, voldoende lichaamsbeweging, afvallen, en een verlaging van de bloeddruk. Het kan echter zo zijn dat deze maatregelen niet altijd even effectief zijn en u toch last krijgt van aambeien en het bijbehorende ongemak. U kunt in dat geval de bestaande aambeien proberen te behandelen met medicatie.

De actieve bestanddelen in Anusol HC zalf zijn zinkoxide, perubalsem en bismut oxide. Dit zijn alle drie antiseptica. Daarnaast helpt zinkoxide de zwelling tegengaan, bevordert perubalsem de aanmaak van nieuwe huid en verzacht bismut oxide de irritatie. Daarnaast bevat de zalf ook hydrocortisonacetaat, een corticosteroide om de ontstekingsreactie te bestrijden en benzylbenzoaat, wat ook een antisepticum is. De zetpillen bevatten dezelfde ingrediënten en werkt op dezelfde manier als de zalf.

Lees ook: Anusol bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Anusol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.