Tetralysal

 55,19

Categorieën: , Tag:

Tetralysal is een geneesmiddel dat gemaakt wordt door Galderma en kan gebruikt worden tegen Acne. Het is een antibioticum dat de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de symptomen bestrijdt.

Let op: Wil je Tetralysal kopen zonder recept? Tetralysal is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Tetralysal is een antibioticum dat gebruikt kan worden ter verlichting van de symptomen van acne en sommige andere vormen van infecties. Het werkzame bestanddeel bestrijdt en dood de verantwoordelijke bacterie. Tetralysal wordt gemaakt door Galderma en is alleen op recept verkrijgbaar. Hoelang dit geneesmiddel gebruikt moet worden is doorgaans afhankelijk van de ernst van de symptomen.

  1. Eenmaal daags innemen
  2. Bestrijdt acne-symptomen
  3. Verlicht huidontstekingen

Bijna iedereen zal ooit eens met een vorm van acne te maken krijgen. Deze aandoening kan om verschillende redenen optreden. De hormonale veranderingen tijdens de pubertijd veroorzaken vaak acne. Hetzelfde geldt voor de hormonale verandering aan het begin van een zwangerschap of vlak voordat de menstruatie optreedt. Soms kunnen puistjes en mee-eters ook het gevolg zijn van medicatie zoals steroïden en anticonceptiepillen.

Acne wordt gekenmerkt door puistjes en onregelmatigheden op de huid. Puisten, mee-eters, en cystes gevuld met pus zijn allemaal mogelijk bij deze aandoening. Deze kunnen veel pijn en overlast veroorzaken. Daarnaast kunnen de puistjes en cystes op de huid littekens als gevolg hebben als ze openbarsten of opengekrabt worden.

De puistjes en andere symptomen worden veroorzaakt door een te hoge talgproductie op de huid. Hoewel talg nodig is voor de huid om gezond te blijven en om te voorkomen dat de huid uitdroogt, kan een te veel aan talg allerlei problemen veroorzaken. De talgklieren kunnen verstopt raken, waardoor er ontstekingen en puistjes optreden. De infecties treden op als gevolg van de bacterie propionibacterium acnes. Deze bacteriën zijn normaal gesproken niet schadelijk, maar zij voeden zich met talg. Wanneer er veel talg is kan de bacterie uitgroeien en de symptomen veroorzaken.

Het werkzame bestanddeel van Tetralysal is lymecycline. Deze stof zorgt ervoor dat de bacteriën de eiwitten die nodig zijn voor hun voortbestaan niet meer kunnen aanmaken. Zo kan de bacterie niet in leven blijven en zich vermenigvuldigen en heeft het immuunsysteem de ruimte om infectie op te ruimen.

Tetralysal bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Tetralysal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.