Isotrex

 52,19

Categorie: Tags: ,

Isotrex gel gebruikt het actieve bestanddeel isotretinoïne. Deze stof behoort tot de retinoïden. Dit product kan worden gebruikt ter bestrijding van acne.

Let op: Wil je Isotrex kopen zonder recept? Isotrex is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Jouw apotheek

Beschrijving

GlaxoSmithKline is de maker van Isotrex gel, een gel die gebruikt kan worden om de symptomen van acne te behandelen. Deze gel zorgt voorkomt dat de poriën verstop raken en voorkomt zo ook puistjes. Deze gel bevat het actieve bestanddeel isotretinoine. Doorgaans moet deze gel tweemaal daags op het getroffen gebied worden aangebracht.

  1. Eenvoudig aan te brengen
  2. Helpt poriën minder snel verstoppen
  3. Gemaakt door GlaxoSmithKline

Een groot deel van de bevolking heeft te maken (gehad) met acne. Normaal gesproken openbaart deze aandoening zich in de tienerjaren. Dit komt doordat acne in verband wordt gebracht met hormonale veranderingen en hormonale schommellingen. Vandaar dat de symptomen ook rond de menstruatie en aan het begin van een zwangerschap op kunnen treden.

Wanneer de talgkliertjes teveel talg of sebum produceren kunnen de kliertjes verstopt raken. Dit gebeurt vooral wanneer de talg zich mengt met dode huidcellen. Als gevolg hiervan treden er mee-eters en puistjes op. Andere benamingen zijn open en gesloten comedonen. Daarnaast kunnen er ook pukkels en cystes of abcessen optreden wanneer bacteriën infecties veroorzaken in de comedonen.

Mildere vormen van acne hoeven niet met geneesmiddelen behandeld te worden. In dat geval kan een goede huidverzorging als voor voldoende verbetering zorgen. Vaak treedt er ook met leeftijd verbetering op. Acne kan echter moeilijk te behandelen zijn met vrij verkrijgbare middelen, en daarnaast ook psychologische klachten veroorzaken. Er zijn verschillende geneesmiddelen verkrijgbaar die hierbij kunnen helpen.

Isotrex gel is een van deze geneesmiddelen. Deze gel werkt doordat het ervoor zorgt dat de poriën niet meer verstopt raken, zodat de mee-eters en puistjes makkelijker verdwijnen. Deze gel bevordert het loslaten van de huidcellen, waardoor er minder verstopping optreden doordat de dode huidcellen zich niet meer met talg kunnen vermengen.

Lees ook: isotrex bijsluiter

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Isotrex” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.