Proctosedyl

 50,50

Categorie: Tags: ,

Proctosedyl kopen kan een goede manier zijn om uitwendige aambeien en zelfs inwendige aambeien te behandelen. Deze aambeienzalf, die door farmaceutisch bedrijf Sanofi geproduceerd wordt bevat een lokaal verdovend middel en een corticosteroïde, die de symptomen verlichten en ontstekingen doen afnemen.

Let op: Wil je Proctosedyl kopen zonder recept? Proctosedyl is een receptplichtig geneesmiddel. Je dient bij je bestelling een medische vragenlijst in te vullen, waarna een geregistreerde arts beoordeelt of je dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Bestel direct online

DokterOnline
openingstijden

24/7

verzending

1-3 werkdagen
Gratis verzending

Treated
Snelle levering!
openingstijden

24/7

verzending

Volgende dag
Gratis verzending

Zoek een apotheek in de buurt

Vind een apotheek

Beschrijving

Proctosedyl is een gecombineerde behandeling die door fabrikant Sanofi op de markt is gebracht. De werkzame ingrediënten in deze aambeienzalf zijn een corticosteroïde die hydrocortisone heet en een lokaal verdovend middel, wat bekend staat al cinchocaine hydrochloride. Daarnaast kunt u Proctosedyl kopen in twee verschillende vormen; namelijk een aambeienzalf en als aambeien behandelende zetpil. Normaal gesproken gebruikt u deze aambeien crème en aambeien zetpil tweemaal per dag, plus elke keer nadat u zichzelf ontlast.  Beide vormen van medicatie zijn bedoeld voor een gebruik van maximaal zeven dagen.

  1. In vorm van aambeienzalf en aambeien zetpil

  2. Ontwikkeld door een gerenommeerde fabrikant

  3. Snel werkende verlichting bij hemorroïden

Aambeien, oftewel hemorroïden, zijn varicose aderen in het anale of rectale gebied. Dit kan leiden tot oncomfortabele situaties, zoals een zwelling of moeite met zitten of harde oppervlaktes. Ook kan pijnlijke ontlasting bij de aambeien symptomen horen. Aambeien worden veroorzaakt door een hoge bloeddruk in de bloedvaten rondom uw anus en in uw rectum, waar een aantal oorzaken voor kunnen zijn. Zo kan overgewicht (obesitas), langdurige constipatie en ook veelvuldige diarree een oorzaak van aambeien zijn.

In sommige gevallen kunnen er bloedende aambeien aanwezig zijn in de vorm van inwendige aambeien of uitwendige aambeien. U ziet dit wanneer u zichzelf afveegt na het poepen, er kan namelijk een kleine hoeveelheid helderrood bloed aan het wc-papier blijven kleven. Indien u bloed verliest tijdens het drukken dient u dit met uw huisarts te bespreken om mogelijke andere oorzaken uit te sluiten.

In veel gevallen gaan aambeien vanzelf weg zonder gebruik van medische producten zoals aambeien crème of aambeienzalf. Veranderingen in leefstijl, zoals afvallen, meer vezels eten en constipatie verminderen dragen bij aan een verlichting van aambeien symptomen

Een aambeien behandeling kan toch in veel gevallen ook uitkomst bieden en verlichting geven bij actieve hemorroïden en ernstige gevallen van aambeien. Proctosedyl kopen is mogelijk bij Treated.com, de online apotheek. U kunt bij ons Proctosedyl bestellen als aambeienzalf of als aambeien zetpil. De zetpil brengt u eenmaal ‘s ochtends , eenmaal s’avonds en elke keer nadat u zichzelf heeft ontlast in de anus in (meestal tot 4 keer per dag). U brengt de aambeien crème in een dunne laag op het aangedane gebied aan in dezelfde frequentie. Voor inwendig eaambeien behandelen gebruikt u de meegeleverde spuit.

Deze aambeien behandeling bevat twee bestanddelen, namelijk cinchocaïne hydrochloride en hydrocortison. Het eerste stofje is een verdovend middel, wat pijnlijke aambeien  verzacht door de pijnsignalen van de zenuwen rond de aambei te verminderen en u dus minder pijn zult ervaren. Het tweede ingrediënt vermindert de ontsteking in het gebied waar u klachten heeft.

Extra informatie

Merk

geen gebruiksaanwijzing aanwezig.

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Wees de eerste om “Proctosedyl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Stel uw vraag, we beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.